Tilaa mieleisesi auto

SNAK tuommetilauksestaOletko etsinyt jotain tiettyä automallia, mutta sitä ei ole toistaiseksi löytynyt Suomen vaihtoautomarkkinoilta? Oletko ehkä harkinnut laadukkaan käytetyn auton tuontia maahan esimerkiksi Saksasta, mutta et ole varma kuinka kaikki hoituu? Nettiautokaupalla on vastaus molempiin tilanteisiin. Saksan automarkkinoilla on kaiken aikaa lähes 1,5 miljoonaa vaihtoautoa. Voimmekin luvata lähes varmasti, että löydämme juuri Sinulle sopivan huippuyksilön. Olemme tuoneet uudehkoja, laadukkaita ja taustaltaan luotettavia autoja Saksasta jo kymmenen vuoden ajan ja tiedämme mistä kannattaa etsiä ja kuinka kannattaa toimia. Kun siis tiedät mitä haet, kerro se meille. Teemme mielellämme kanssasi toimeksiannon sopivan auton toimittamisesta avaimet käteen periaatteella.

Voimme toimittaa mieleisesti auton kahdella tavalla: voit tehdä kaupat kanssamme aivan samaan tapaan kuin myyntivarastossamme olevastakin autosta, jonka jälkeen me toimitamme yhdessä Sinun kanssasi sovitun yksilön valmiiksi nimiisi rekisteröitynä - avaimet käteen periaatteella. Voimme myös toimia välittäjänä, jolloin me hoidamme valtuuttaminasi autokauppasi sovitusta yksilöstä saksalaisen autoliikkeen kanssa. Tämä menettely on harkinnan arvoinen erityisesti silloin, kun kyseessä on saksalaisen merkkiliikkeen takuuvaihtoauto (esim. BMW Premium Selection, Mercedes-Benz Junge Sterne tai VW Das Welt Auto). Tällöin Sinä saat hyödyksesi merkkiliikkeen tarjoaman 1-2 vuoden erittäin kattavan euroopanlaajuisen vaihtoautotakuun. Mikäli autossa ilmenee takuun piiriin kuuluva vika, voit korjauttaa sen suomalaisella merkkikorjaamolla.

Olethan yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 044 277 6560 niin kartoitetaan juuri Sinulle sopiva vaihtoehto.

...