Nettiautokauppa.fi

logoSuomen nettiautokauppa on kompakti, mutta luotettava ja vakavarainen yritys, joka tekee autokauppaa uudella, Sinua hyödyttävällä tavalla. Toimimme järkevällä kulurakenteella ja palvelukonseptilla, jonka keskiössä on itse tuote, eivät toimitilamme.

Meillä on yhteensä vuosikymmenten kokemus autokaupasta ja autojen maahantuonnista. Osaamme hankkia myyntivarastoomme hyviä vaihtoautoja. Kun myytävä tuote on laadultaan ja hinnaltaan oikeanlainen, ostajan ja myyjän intressit yhdistyvät helposti. Me teemme parhaamme, että ostopäätöksen tekeminen on Sinulle helppoa – näin Sinä saat meiltä hyvän auton oikeaan hintaan ja vastaavasti meillä kauppa käy.

Tee kanssamme järkevä autokauppa varastossamme olevasta sopivasta yksilöstä tai tilaa meiltä juuri sellainen auto, jota olet etsinyt. Otamme vanhan autosi vaihdossa ja rahoitamme autokauppasi edullisella Santander-osamaksulla.

Olet tervetullut tutustumaan myyntinäyttelyymme päivittäin klo 11.00 - 20.00. Varmistaaksesi henkilökohtaisen palvelun soitatko ystävällisesti ennen tuloasi 045 182 7320. Saatamme toisinaan olla asioilla ja haluamme varmistua, että voimme aina palvella Sinua.

Ystävällisin terveisin

kauppiaat Tomi Tallgren & Juha Kukko